Site icon En Smak AS

Treretter: Vinter

Skriv ut

Vinterens treretter består av lett skaffbare råvarer. Til menyen har vi tilpasset et utvalg viner som Du kan lese mer om lengre ned på siden!

Meny

Klippfiskcarpaccio

Urteposjert Kylling

Karamellpanacotta

(Trykk på bildene for å komme til oppskriftene)

Til Forretten

Til forretten serverer vi en Schäfer-Fröhlich Bockenauer Schiefergestein Riesling Trocken 2011 som er en Konsentrert og frisk vin med god vekt i munnen denne har syrlig lang ettersmak og hint av salte mineraler. Dermed vil denne Rieslingen passe utmerket til en rett som klippfiskcarpaccio

Til Hovedretten

Til hovedretten har vi valgt den Italienske Felsina Berardenga Chianti Classico 2008, fra Chiantidistriktet. Denne vinen har en smak med preg av røde bærog urter, og en tørr og fast ettersmak. Disse elementene blir tatt igjen i den nydelige kyllingrettens eksotiske smaker.

Til Desserten

Til desserten velger vi fremfor en ren dessertvin å servere Rozès 20 Years Old Tawny Port. Dette er en portvin som er laget av en drueblend på tradisjonelt vis. Vinen har de siste 20 år vært lagret på eikefat.

Vi anbefaler også et alkoholfritt alternativ til hele menyen: Sunnivas PRESSET med smak av Pilk Lady-Eplet passer utmerket til hele menyen! Sunniva PRESSET Pink Lady® er smaken av spesielt utvalgt frukt. Pink Lady-eplene som er presset til Sunniva PRESSET Pink Lady, er høstet i Bolzano i Syd-Tyrol, en av de få regionene som kan tilby disse kvalitetseplene (Frankrike, Spania og Italia). Du Kan lese mer om dette produktet HER