Produkter 2017

 

1. november vil hele vårt produktsortiment være tilgjengelig for salg ved #made in Harstad i Gågata.

Siste nytt:

18. oktober 2017

I fanen “nettbutikk” blir du videresendt til vår nettbutikkportal i samarbeid med Visma. Her finner du en oversikt over tilgjengelige produkter og lagerbeholdning. Vi tilbyr betaling via PayPal som betyr at du kan benytte alle kredit- og debetkort, samtidig faktura eller kontant betaling. besøk vår nettbutikk HER

1. oktober 2017

Juleproduksjonen er i gang, og vil være klar for salg ved #madeinharstad allerede 1/11-17. I tillegg til det vil vi gjøre aktivt salg med julemarkeder hvor du kan smake og se hele vårt produktsortiment. Du kan treffe oss på Harstad Sykehus´julemarked 16/11, og ved hobbyprodusentenes julemarked på pensjonisten i Kvæfjord 18/11.

I år tilbyr vi mange nye produkter, som selges enkeltvis eller i forhåndsbestillbare gavepakker. Ta kontakt med oss dersom du ønsker tilbud og forslag til prepakkede julegaver fra vårt sortiment. NB! Disse gavepakkene leveres i begrenset opplag og selges så lang lagret rekker. Vi anbefaler forhåndsbestilling for levering 20/11. (for bestilling ta kontakt med oss: post@ensmak.com)