Produkter 2017

Våre nettsider er under bearbeiding, det vil i denne perioden ikke være mulig å kjøpe produkter i vår nettbutikk. Et utvalg av varene finnes for salg ved «Made in Harstad» i gågata.

Store deler av vårt produktsortiment er tilgjengelig for salg i butikken «Made in Harstad» i gågata i Harstad sentrum.

Siste nytt:

  1. oktober 2017

Vi jobber med å legge artiklene inn på denne siden med mulighet for PayPal-betaling (Visa, Mastercard, Amex). Artiklene kan forhåndsbestilles, og betales og vil være klar for henting fra og med 1.november i våre lokaler (storgata 29, 9406 Harstad). Dersom varene ønskes fraktet hjem til deg, tilbyr vi dette ved faste fraktdageri november. Frakt kan forhåndsbetales ved å legge artikkelen «frakt» til i handlekurven

  1. oktober 2017

Juleproduksjonen er i gang, og vil være klar for salg ved #madeinharstad allerede 1/11-17. I tillegg til det vil vi gjøre aktivt salg med julemarkeder hvor du kan smake og se hele vårt produktsortiment. Du kan treffe oss på Harstad Sykehus´julemarked 16/11, og ved hobbyprodusentenes julemarked på pensjonisten i Kvæfjord 18/11.

I år tilbyr vi mange nye produkter, som selges enkeltvis eller i forhåndsbestillbare gavepakker. Ta kontakt med oss dersom du ønsker tilbud og forslag til prepakkede julegaver fra vårt sortiment. NB! Disse gavepakkene leveres i begrenset opplag og selges så lang lagret rekker. Vi anbefaler forhåndsbestilling for levering 20/11. (for bestilling ta kontakt med oss: post@ensmak.com)

Rødetechutney

69,00 Kr

Testartikkel

Testartikkel 1. Ikke mulig å kjøpe

0,10 Kr