Vinterens treretter består av lett skaffbare råvarer. Til menyen har vi tilpasset et utvalg viner som Du kan lese mer om lengre ned på siden!

Meny

Klippfiskcarpaccio

Klippefiskcarpaccio (1)

Urteposjert Kylling

posjert-kylling

Karamellpanacotta

Karamellpanacotta

(Trykk på bildene for å komme til oppskriftene)

Til Forretten

sf-r-bockenauerTil forretten serverer vi en Schäfer-Fröhlich Bockenauer Schiefergestein Riesling Trocken 2011 som er en Konsentrert og frisk vin med god vekt i munnen denne har syrlig lang ettersmak og hint av salte mineraler. Dermed vil denne Rieslingen passe utmerket til en rett som klippfiskcarpaccio

Til Hovedretten

Kyllingvin.  Felsina Berardenga 2008 Chianti Classico. Amag28/10/2011Til hovedretten har vi valgt den Italienske Felsina Berardenga Chianti Classico 2008, fra Chiantidistriktet. Denne vinen har en smak med preg av røde bærog urter, og en tørr og fast ettersmak. Disse elementene blir tatt igjen i den nydelige kyllingrettens eksotiske smaker.

Til Desserten

4K0GTf8B.BTil desserten velger vi fremfor en ren dessertvin å servere Rozès 20 Years Old Tawny Port. Dette er en portvin som er laget av en drueblend på tradisjonelt vis. Vinen har de siste 20 år vært lagret på eikefat.

568628_2000_220

Vi anbefaler også et alkoholfritt alternativ til hele menyen: Sunnivas PRESSET med smak av Pilk Lady-Eplet passer utmerket til hele menyen! Sunniva PRESSET Pink Lady® er smaken av spesielt utvalgt frukt. Pink Lady-eplene som er presset til Sunniva PRESSET Pink Lady, er høstet i Bolzano i Syd-Tyrol, en av de få regionene som kan tilby disse kvalitetseplene (Frankrike, Spania og Italia). Du Kan lese mer om dette produktet HER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s